LEVIS 501

Nu äntligen är jag igång igen, wiho! Är så himla nöjd med min nya bloggdesign. Älskar den stilrena känslan jag lyckats skapa och att bilderna är det som får tala mest. Det är verkligen en av de bästa funktionerna med blogg.se, att man får bestämma över sin design hur man vill så länge man någorlunda förstår sig på HTML-kodning. Ofta är man ganska begränsad till olika designalternativ när man bloggar på portaler, men inte här. Love it! Är så himla taggad på att fylla den här bloggen med massa härligt och inspirerande material. Jag ser fram emot att få fota massor i vår och utvecklas ännu mer i mitt skapande. Är det någon som vill hjälpas åt att fota outfits (antingen här i Västerås eller i Stockholm) så är det bara att hojta till antingen i kommentarsfältet här på bloggen, eller maila mig på isabelle.burlin@hotmail.com så planerar vi in något. 

Jag vill också bli riktigt duktig på redigeringsfronten och hitta mitt eget bildspråk. Jag bara älskar att sitta och leka med bilderna i Photoshop och hitta olika känslor i bilderna beroende på vilka reglage man drar i och vilka verktyg man använder. First up är dessa bilder som jag och Rasmus fotade under vår Stockholmsweekend för ett par veckor sedan. Mer om den lilla resan kommer senare, först kikar vi på lite outfitbilder.


Hade på mig en outfit helt i denim. En supergammal skjorta från Gina Tricot, korsettbälte från ZARA,  secondhandfyndade Levis 501or och väska, skinnjacka från Chiquelle, halsduk från Acne och så vita Adidas sneakers.

Så här ser det oftast ut när vi fotar tillsammans. Jag ber R att ställa sig på ett ställe jag vill bli fotad på, sedan  ställer jag in ljuset på kameran, provfotar honom och när jag är nöjd med ljuset byter vi plats och han fotar mig.  Nu när jag knäppte en så fin bild på honom så är det ju självklart att även han ska få sin outfit presenterad -  collegetröja från Stone Island, levis 501or, Barbourjacka, och Adidas Stan Smith sneakers. 

Hoppas ni får en fin dag kära ni! Själv ska jag dyka ner i hemtentaskrivandet...puhhh. Längtar tills jag är klar. Puss!
 
 
OUTFITS | Outfit | | En kommentar |
Upp