EN FREDAGKVÄLL OCH ÅRETS FÖRSTA PICKNICK

Förra fredagen, ni vet när det var så där supervarmt och nästan sommarvärme i stora delar av Sverige? Då passade jag och Rasmus på att ha årets första picknick!

Jag hade varit i Stockholm och skolan hela dagen, och kom hem med tåget runt 19.00. Rasmus hämtade upp mig med bilen, och eftersom det var så fint väder kom vi fram till att vi antingen ville ha picknick eller sätta oss på någon uteservering och äta middag. 
 
Picknick med tapas och oliver, tapenad och levainbröd
Det var så extremt mycket folk på den restaurang vi tänkt äta på, så det slutade med picknick. Och TUR var väl det, för det var så himla mysigt. Vi köpte med oss levainbröd (mitt bästa bröd<333), tapenad på soltorkade tomater, gröna oliver, ostar, vattenmelon och godis och åkte ut till hamnen vid Gäddeholm. 
 
Västerås Gäddeholm
När vi kom fram hittade vi ett långbord som stod intill väggen till ett stort båthus. Med utsikt över hamnen, dukade vi upp maten och lade ut filtar.
 
Gäddeholm Västerås
Trots att klockan började gå mot tidig kväll så var solen framme och värmde. Är inte det bland det bästa med den svenska våren och sommaren, att det är så ljust ute om kvällarna?
 
Blåmögelost
Vi hade köpt med oss brieost och blåmögelost som det mumsades på. Blåmögelost är nog det enda jag inte tycker om när det kommer till mat dock. Har alltid haft svårt för det. Tycker det är en väldigt speciell smak. Men Rasmus mumsade på som ni ser! 
 
Vattenmelon
Vattenmelon däremot, mmmmmmmmmmm det gillar jag.
 
Isabelle Burlin outfit
Viktigt med sköna kläder när man ska ha picknick. Jag såg ut på följande vis, med en gammal oversize tröja från Gina Tricot, boyfriendjeans från H&M, och för att göra det hela lite roligare – en rosa scarf i håret. Skorna är från Adidas, och solbrillorna från Ray-Ban.  
 
 Isabelle Burlin blogg, outfit
Mmmmmm sol och värme<3

IKEA kaffekopp
Efter maten tog vi fram en termos med kaffe, åt godis och chillade i solen.
 
Isabelle Burlin blogg
Chilla i solen var det ja. Det är jag bra på. :))))
 
Sjovass
Tycker så mycket om att vara vid vattnet eftersom det är så mycket nostalgi från barndomen för mig. När jag var liten var jag och min familj ofta ute på sjön med våran båt på somrarna, och jag älskade det.
 
Sjovass
 
Isabelle Burlin
Jag och Rasmus var helt själva i hamnen den här kvällen och det var så tyst och lugnt. Det enda som hördes var fiskmåsarnas skrik när de flög över Mälaren. Jag tror det är så viktigt för mitt välmående att få koppla bort sociala medier för en stund och bara vara i nuet. 
 
Isabelle Burlin blogg
Samtidigt som jag älskar sociala medier (eftersom jag får skapa och vara kreativ och lägga upp innehåll i mina kanaler) så stressar det mig också något oerhört. Därför är det så skönt att bara få koppla bort det ibland.
 
Isabelle Burlin blogg
När solen började gå ner blev det lite kyligt. Så då packade vi ihop våra saker och började röra oss hemåt igen.
 
Isabelle Burlin blogg
Oj vad jag ser fram emot att göra om detta många gånger i sommar! Tänk när det är så pass varmt att man kan bada i sjön också. Så gött!
 
 
VARDAGSINLÄGG | | En kommentar |
Upp