BUS I SNÖN OCH AJAX NYA LEKKOMPIS

Igår förmiddag åkte jag, Rasmus och Ajax till Rocklunda för att Ajax skulle få busa i snön och springa över större ytor. Han verkligen älskar snön och försöker alltid hoppa och fånga snöflingorna när det snöar ute. 
 
Vi kastade boll och tränade lite inkallning. 
 
Han blir bättre och bättre på inkallningarna och lyssnar och kommer endast om han VET att han får godis, haha den lilla rackaren. Typisk Shiba, så envis.
 
Duktig kille<3 
 
Tänk att den här lilla gosbjörnen är min, och att en hund kan ge en så mycket glädje i livet <3
 
Vi gick också en sväng till hundrastgården där han träffade en valp i samma ålder. Tidigare har han ju bara träffat äldre hundar och de har inte velat leka med honom de tyckt att han varit alldeles för valpig. Ajax är 6 månader nu och Elliot som den andra hunden heter är 5 månader. De lekte jättefint med varandra (brottningsmatch i bilden ovan haha) och det var så roligt att få se hur han betedde sig med en jämnårig hund. 

Igår var det även min 25-årsdag jag hade en så bra dag. Käkade god frukost som Rasmus fixat, fick öppna paket, hänga med mina kusiner, och så hann vi med fika och en supergod middag på kvällen. Men jag tänker att jag berättar mer om födelsedagen i detalj i ett annat inlägg. Puss
 
 
HUND, VARDAGSINLÄGG | Ajax, Hundliv, Shiba | | Kommentera |
Upp