INREDNINGEN HEMMA HOS OSS


Det var så längesen jag skrev om inredning här, så jag kände att det var dags! Jag och Rasmus flyttade ju in i vår lilla tvåa för ungefär fem år sedan. Det är helt galet att vi har bott här så länge. Jag trivs verkligen bra i vårt område då det både är nära till stan, naturen och sjön. Jag tror dock att vi båda börjar känna oss sugna på något nytt snart då vi bor väldigt litet i dagsläget. När det kommer till hur man kan beskriva vår inredningsstil så är den nog modern men med inslag av industri och personliga detaljer.
 
I ena sidan av vardagsrumsfönstret står en Cloudy-kruka med en grön växt i som jag inte vet vad det är. Är det någon som vet vad denna växt heter? Tycker den är himla fin iallafall.
 
I vardagsrummet har vi en hylla från IKEA, som vi (läs: jag) fyllt med olika saker. En blandning av böcker, tavlor, modemagasin, vår marshall-högtalare, växter och andra detaljer. 

En rolig detalj vi har i hyllan är den här grodan, som förövrigt var mitt favoritdjur när jag var liten. Förra sommaren när jag och familjen var vi i Norrlandshuset, besökte vi en loppis. Längst in i en lada hittade jag den här grodan och kunde liksom inte motstå den. Så himla gullig. Den prickiga runda ljusstaken är från Lagerhaus och grytunderlägget i mässing är från Svenskt Tenn. 
 
Älskar att omge mig av gröna växter. Bredvid TVn har vi en stor silverkalla, och i det andra vardagsrumsfönstret har vi en stor kaktus. Kaktusen har även sällskap av min banan-poster jag designat. 
 
Det var allt för nu! Puss
 
 
 
INREDNING | Inredning | | Kommentera |
Upp