FÖRSTA VECKAN PÅ NYHETER24

Ja hörrni. Första veckan på Nyheter24 är nu avklarad. Det är sjukt roligt och jag lär mig så mycket nytt varje dag! Som jag nämnde tidigare så är vi ett gäng på ca 10 personer som ska få utbildning i bl.a. SEO, video och hur man skriver artiklar osv. Alla är så gulliga och snälla och det känns som att denna sommar kommer bli väldigt rolig och lärorik. 
 

Jag pendlar ju till Stockholm varje dag vilket innebär extremt långa dagar för mig. Jag går upp 05.00 på mornarna, tar tåget från Västerås kl 06.00 och jobbar sedan 08.00-17.00 på Nyheter24. Det är tur att man är van vid att gå upp extremt tidigt på mornarna, det tackar jag mitt gamla jobb på ICA-lagret för. 

Många frågar mig hur det är och går att pendla, både när jag ska till skolan och nu till jobbet. Jag har inga som helst problem med det och tycker faktiskt att det går riktigt bra. Även fast man går upp extremt tidigt så får man göra en mysig grej utav det. Är jag supertrött kan jag vila en timme på tåget, och om jag är pigg kan jag sitta och plugga, eller som nu förbereda mig lite inför jobbet. På hemvägen brukar jag lyssna på podcasts eller använda tiden till att plugga/jobba. 


Det är knäppt hur livet kan förändras så snabbt, vilket jag i och för sig gillar. Men tänk att jag för ungefär ett halvår sedan jobbade heltid på ICA-lagret, och att jag nu istället pluggar till kommunikatör, och sommarjobbar på en nyhetssajt. Jag säger bara: våga satsa, prova nya saker och följ dina drömmar!!

Och varje dag får jag nu mer hänga i min favoritstad! Ser fram emot att njuta av fina sommarstockholm. 


Här är en liten sneakpeak på hur det ser ut där Modette-gänget sitter och jobbar. Här kommer jag att sitta en del och skriva artiklar och skapa härligt innehåll för Modette, som är Nyheter24s tjejsajt. 
 

Hoppas ni håller utkik efter mina artiklar och videos i sommar! :)
 
 
VARDAGSINLÄGG | |
#1 - - Isa Bylund:

åh vad fint ni har det på modette då, inte riktigt samma mysfaktor nere hos oss, hihi. Är så glad att jag fick träffa dig i veckan, älskar din positiva energi. KRAM!

Svar: jaa det är väldigt mysigt faktiskt! du får komma upp och säga hej sen! :D men gulle du, tack och detsamma!! så kul att ses :* kram!!
Isabelle Burlin

Upp