VÅR HUND AJAX OCH DAGENS LISTA

Shiba InuDet var någon som önskade att se bild på Ajax, så det kommer här. Bilderna är från idag. Vi får ofta höra från folk under våra promenader att han ser ut som en lite räv haha. Helt förståeligt dock. På högra bilden vägrar han att fortsätta gå då vi gick förbi min mammas port och han ville så väldigt gärna gå hem till henne. Så gullig<3
 
Hittade denna lista från Isa och som den list-älskare jag är så tänkte jag att ja men den snor jag!
 
Dagens humör: Trött men mår ändå bra. Alltså jag har sååååå svårt att ta mig upp ur sängen på mornarna just nu och mörkret ute gör det ju inte enklare. 
 
Dagens look: Började dagen i myskläder, skitigt hår och osminkad men ska snart gå över till middagsfin. Tänkte ha denna klänning från Ganni kvällen till ära, svarta strumpbyxor och antingen chunky kängor eller nättare boots. Sen toppar jag nog det med min svarta fuskpäls.
 
Dagens roliga: Ska träffa Tove i eftermiddag och vi ska äta middag på Pinchos, och efter det gå på bio. Det ska bli såååå mysigt. Älskar att gå på bio och älskar framförallt att hänga med min Tove. Vi ska se Fantastiska vidunder – Grindelwalds brott. Och juste, ska äta godis också. Peppen!
 
Dagens tråkiga: Att jag har så mycket kurslitteratur att läsa samt en skoluppgift att skriva. Jag har verkligen ingen lust att göra det idag. Hatar att plugga på helgen vilket jag kommer att få göra..
 
Dagens borde: Plugga hehe..
 
Dagens planer: Utöver middag och bio med Tove så har jag inga speciella planer. Gå ut med Ajax (vår lilla vovve) en gång till innan Rasmus kommer hem från jobbet, och hinna fixa mig inför ikväll. Hade tänkt att jag skulle hinna måla lite på en tavla jag håller på med för tillfället också men det får nog vänta tills imorrn.
 
Dagens längtan: Längtar efter att mina paket ska komma. Har ju köpt lite nya doftljus som jag skrivit om tidigare. Misstänker dock att det dröjer extra länge innan paketen kommer eftersom folk beställer julklappar som galningar nu inför jul.
 
Dagens tanke: Skulle ni tycka att det var kul om jag ska skrev ihop ett inlägg om Ajax? Lite om honom generellt, rasen och hur livet med hund är? Jag tycker också att det finns rätt mycket spännande saker att prata om gällande ämnet hund. Vad tror ni om ett sånt inlägg?
 
Nåväl, hoppas att ni får en fin helg. Jag har en jobb- och plugghelg framför mig känner jag, men ska nog ändå lyckas få till en härlig helg med advendsfika på söndag bland annat. Puss.
LISTOR, VARDAGSINLÄGG | | Kommentera |
Upp