LÖRDAGSFRUKOST, TULPANER & TOMATPLANTOR

Ett uppdukat bord med frukost, tulpaner och ljusstake
Det är lördag och jag har ledig helg! Och ni vet ju vad det betyder – lördagsfrukost! Min bästa stund på hela helgen. 
 
Shiba Inu hund som sover
Den här lilla rackaren väckte oss klockan sju imorse (hör inte till vanligheterna, han brukar vara morgontrött) och ville då upp och busa, samt ut på prommis för att kissa. Vid 08.00 var vi ute jag och Ajax. Rätt härligt ändå tack vare solen, men ganska kyligt då det blåser så sjukt mycket idag.
 
Frukostbord med avokadomackor, kaffe, juice och tulpaner
Medan jag och Ajax var ute på promenad så fixade Rasmus frukost. Levainbröd som man rostar i stekpannan med smör (MITT FAVORITBRÖD, så sjukt gott lova mig att ni provar nån gång) och på det avokado, salt peppar och chiliflakes, samt en med ost och tomat. Till det drack vi apelsin- och jordgubbsjuice, och bryggkaffe med en skvätt Oatly ikaffe. MUMS.
 
Tulpaner i olika färger
I veckan köpte jag lite tulpaner som nu har slagit ut lagom till helgen. Så himla fina. Ser ni förresten någon skillnade på bildkvalitén? Dessa bilder är tagna med min nya kamera! 
 
Helgfrukostbord
Dagens planer är än så länge ganska oklara. Vi pratade om att göra någon dagsutflykt, kanske åka ut och grilla korv på något mysigt ställe men eftersom det blåser så mycket ute så vi får se hur det blir med det. Har ni något kul inplanerat idag eller tar ni dagen som den kommer? 
 
Tomatplantor
Ni vet att jag skrev ett inlägg tidigare om att jag ska odla tomatplantor på balkongen i vår och sommar? Så här går det med det lilla projektet! Min kära hund fick för sig att äta upp 8 av 10 plantor (de två plantor som är planterade i de två svarta plastkrukorna är 2 st han skonade). Så jag fick tålmodigt plantera om nya plantor. De har precis grott och nu ser de ut på följande vis! Nu ska jag ställa dom på en plats som Ajax INTE kommer åt haha. 

Det var allt för nu. Hoppas ni får en härlig helg! Puss
 
 
 
VARDAGSINLÄGG | | En kommentar |
Upp